Zgodbe o uspehu

Sodelovanje z ekipo Stratos akademije se je izkazalo za izjemno koristno, saj so s svojo vrhunsko strokovnostjo, prilagodljivostjo in odzivnostjo ključno prispevali k izboljšanju prodajnih veščin ter povečanju uspešnosti naše ekipe. To sodelovanje nedvomno potrjuje, da je naložba v razvoj prodajnega kadra ključnega pomena za doseganje vrhunskih prodajnih rezultatov.

Posebej izstopajoči so Stratosovi prodajni treningi, ki presegajo običajna predavanja o prodaji.
Njihov pristop omogoča prodajnikom praktično izpopolnjevanje in takojšen prenos novih veščin neposredno v njihovo delo, kar je ključnega pomena za hitro preobrazbo iz povprečnih v odlične prodajnike.

Povratne informacije naših prodajnikov so soglasne: ti treningi so bistveno prispevali k njihovi preobrazbi, zaradi česar zdaj lažje dosegajo zastavljene cilje.

To sodelovanje predstavlja izjemno koristno izkušnjo, ki jo z veseljem priporočam vsem prodajnim ekipam, saj se je izkazala za ključno pri dvigu prodajne učinkovitosti naše ekipe.

Leon Caf, Vodja prodajnega področja Horeca Radenska,

Primeri iz prakse in aktivno sodelovanje vseh udeležencev so glavni razlogi za sodelovanje s Stratos akademijo. Zagotovo pa še energija in motivacija, da nova znanja in veščine prenesemo v svoj vsakdan. Dobra naložba za posameznika in ekipo.

Alenka Rutar Pariš, Vodja marketinga Kemofarmacija,

V podjetju Summit motors Ljubljana smo z akademijo Stratos pripravili obsežen program izobraževanja na temo prodaje, komunikacije in coachinga za ključne sodelavce ter prodajno osebje naše pooblaščene mreže. Gospa Nada in njeni sodelavci so profesionalno, dosledno in neizprosno izpolnjevali zaveze in ključne cilje, ki smo si jih zadali. Naše prodajne ekipe so v nekaj mesecih pridobile znanja in veščine ter novo samozavest za uspešno opravljanje prodajnih del in nalog. Tudi največji dvomljivci so hitro uvideli, da je vrag odnesel šalo in da brez resnega študija in treninga ne bo mogoče spremeniti starih navad. Ni bilo lahko, še danes ni, ampak praktično vsi se strinjajo, da je vredno. Povratne informacije naših kolegov iz mreže potrjujejo, da principi prodajne akademije v praksi delujejo. Še posebej nam je bilo všeč, da so trenerji natančen program akademije glede na zaznane priložnosti za izboljšave vseskozi prilagajali. Proaktivno so predlagali dopolnila, pisana na kožo našemu podjetju in naši mreži pooblaščencev. Najpomembneje pa je, da se pri akademiji Stratos zavedajo potrebe po dolgoročni spremljavi procesa uvajanja sprememb. Zato so razvili tudi sistem vzdrževanja nove prodajne kondicije s pomočjo mentorstva in coachinga ključnih organizacijskih položajev. Hvala Stratosovi ekipi za nova obzorja, znanja in veščine. Prepričani smo, da so marsikateremu članu naše ekipe na bolje spremenili ne le poslovno, pač pa tudi zasebno komunikacijo in življenje na sploh.

David Jurič, Direktor Summit motors,

Podjetje Stratos akademija je podjetju KEFO in pa meni osebno veliko pomagala pri prodajnih veščinah in komunikacijami s strankami ter spemenila življenske navade na splošno.  Kdor vidi v metodah in pristopih pozitivne stvari jih z lahkoto vnese v vsakdanje življeneje tako poslovno kot privatno.  In ravno to je tista največja dodana vrednost, ki sem jo in smo jo v podjetju KEFO prejeli od treningov, dela in pristopa njihovih trenerjev.

Vladimir Bangiev, Direktor Kefo,

Odlični prodajni treningi z veliko pozitivne energije in z zmagovalnim pristopom.

Urban Korenjak, Direktor trženja Europlakat,

Stratos je na treningih preizkušal naše sposobnosti za spreminjanje ustaljenih načinov vodenja in odpiral nove možnosti v komuniciranju. Odličnost, izvirnost, neposrednost…vse to je Stratos. Toplo priporočamo.

Davorin Poher, predsednik uprave Kemofarmacija,

Stratos akademija je trenerska hiša, ki je drugačna. Intenzivni treningi veščin dvigujejo prodajo, postavljajo pisne standarde prodajne odličnosti in vodenja ter integrirajo coache. Zmagovalna kombinacija za vse, ki želijo doseči prodajno in vodenjsko odličnost ter povečati prodajne rezultate.

Uroš Mesojedec, Direktor Big Bang,

Za celostno vodenje mora biti vodja sposoben ne le razumeti in voditi svoje zaposlene, temveč najprej poznati in razumeti samega sebe. Šele nato lahko vodi s srcem in dušo ter tako pozitivno vpliva na druge. Nado toplo priporočam vsem vodjem, ki ste pripravljeni transformirati svoj način delovanja v uspeh in to prenesti naprej na vaše ekipe. Executive coaching treningi so intenzivni, zabavni, zanimivi, transformativni, predvsem pa polni aha momentov, saj vam Stratosovi trenerji predajo številna praktična orodja s katerimi se bo vaše življenje, v mnogih aspektih, spremenilo na boljše.

Taja Kaker, CEO Gatehub in COO Gatehub skupine,

S Stratosom in Nado sodelujem že mnoga leta in vedno odidem polna novih spoznanj. Neizmerna energija in notranji drive, ki ga Nada izžareva, je najboljši motivator, da vztrajam na spreminjaju starih navad in uvajanju novosti v vodenju sebe in drugih.

Maja Rode, Direktorica Astellas Pharma,

“S Stratos vodenjsko akademijo sem zelo zadovoljen, saj so se izkazali z intenzivnimi treningi in prenašanju novih znanj v prakso. Jasna in kratka vsebina in veliko vaj. Konec koncev je ključno, da naučeno znanje tudi zaživimo in ne ostane samo v beležkah. Priporočam vsem, ki želijo narediti korak naprej.”

David Rošič, COO Klančar Žerjavi,

Kako v poplavi ponudb najrazličnejših izobraževanj izbrati pravo…

Morda moraš imeti pri izbiri srečno roko ali pa moraš zaslediti zelo dobra priporočila.

Mi smo imeli oboje in izbrali smo Stratos Akademijo, ki je več kot izpolnila naše pričakovanje na vseh ravneh.

Stratos Akademiji nam je izpopolnila in okrepila obstoječe kompetence na področju vodenja, prodaje in nabave. Izobraževanje je potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju, kar je prispevalo k naši odprtosti za učenje. Naši trenerki gospa Nada in gospa Tanja sta pokazali visoko stopnjo strokovnosti, odzivnosti ter prilagodljivosti glede na naše specifične zahteve. Navdušeni smo bili nad interaktivnim učenjem, uporabo praktičnih vaj in konkretnih primerov, kar nam danes omogoča uporabo pridobljenega znanja v realnih situacijah.

Pridobili smo nove veščine, predvsem pa samozavest in nov način razmišljanja. Postali smo bolj učinkoviti, izboljšala se je naša komunikacija in izoblikovali smo se kot team.

Stratos Akademijo toplo priporočam. Če želite imeti v svojem podjetju vrhunske sodelavce, morate izbrati vrhunsko trenersko ekipo.

 

Katarina A. Mirtič, Dinos d.o.o.,

Pred kratkim sem imel s svojim timom privilegij sodelovati v programu poslovnega usposabljanja, ki sta ga vodili dve izjemni mentorici, Anja in Tanja. Ne morem opisati, kako dragocena je bila ta izkušnja zame in za moje podjetje. Anjino in Tanjino strokovno znanje in vodenje sta bila res izjemna.

Skozi celotno usposabljanje sta nas Anja in Tanja seznanili z inovativnimi pristopi in najsodobnejšimi orodji za nabavo in prodajo izdelkov. Njihovo globoko poznavanje panoge in njihova sposobnost razlage zapletenih konceptov na jasen in jedrnat način je naredila učni proces prijeten in bogat.

Ena od stvari, ki me je najbolj navdušila, je bila njihova predanost zagotavljanju našega uspeha. Anja in Tanja sta se potrudili, da sta odgovorili na naša vprašanja, zagotovili prilagojene povratne informacije in prilagodili usposabljanje našim posebnim potrebam. Njihova predanost naši rasti in razvoju je bila očitna v vsaki interakciji.

Ne samo, da smo se naučili novih načinov in orodij za nakup in prodajo izdelkov, ampak sta nam Anja in Tanja vlili tudi občutek samozavesti in motivacije. Njihova neomajna vera v naš potencial nas je navdihnila, da smo premikali svoje meje in stremeli k odličnosti. Ustvarili so podporno in sodelovalno okolje, kjer smo se lahko učili drug od drugega in skupaj rasli kot ekipa.

Njihova strast do poučevanja, skupaj z njihovim bogatim znanjem in izkušnjami, je mene in moje podjetje nedvomno postavila na pot uspeha. Njihov program usposabljanja toplo priporočam vsem, ki želijo izboljšati svoje poslovne sposobnosti in sprostiti svoj polni potencial.

Miha Maček, Direktor MA-YDI,

Vsak od nas se je v preteklosti že udeležil številnih predavanj, delavnic, izobraževanj na temo učinkovite prodaje. Prvič pa smo bili prisiljeni v sprotno aktivno sodelovanje in potisnjeni iz cone udobja svojih ustaljenih navad.

Akademija prodaje nam je odprla številne perspektive, vpeljali smo nove prakse in prvič zares vemo, kako obvladovati čustva, sogovornika ter pripeljati razgovor od pozdrava do prodaje.

 

Energija, znanje in iznajdljivost predavateljic so izjemni, naša samozavest v navduševanju kupca pa zdaj še večja!

 

Bravo!

mag, Irena Lukančič, produktni vodja Ars Pharmae,

Naši svetovalci za spanje so bili že pred izobraževanjem pri Stratos akademiji precej usmerjeni k potrebam strank. Odlično so poznali izdelke ter vsako posamezno fazo v proizvodnem procesu naših izdelkov za spanje. To pa je le osnova na kateri smo gradili naprej.

Na dobri osnovi smo tako s pomočjo Stratos akademije osvežili in pridobili tudi prodajne veščine. Najbolj nas veseli, da so pridobljene veščine zaposleni ponotranjili, saj so ugotovili, da jim komunikacijske veščine koristijo na vseh življenjskih področjih. Naložba v izobraževanje zaposlenih je prispevala k njihovemu osebnemu razvoju ter še boljšemu prepoznavanju in zadovoljevanju potreb strank.

Vlaganje v znanje je ena izmed naših najpomembnejših vrednot v podjetju, saj le z znanjem lahko uresničujemo naše poslanstvo – ljudem ponuditi čim boljše počutje ter spalno udobje najvišjega nivoja ter tako prispevati k srečnejšemu življenju ljudi.

Miha Mačus, Direktor prodaje MebloJOGI,

Za Stratos sem se odločila po priporočilu sodelavca. Spomnim se, da smo ravno na nivoju regije vpeljevali nek drug prodajni koncept za del prodaje in sodelavec je rekel, ‘Stratos bi ta koncept premagal takoj. Če bi Nada prišla do našega CEO-ta, bi povsod vpeljali Stratos’. To je pritegnilo mojo pozornost in ni mi dalo miru. Tako da sem se povezala z njihovo ekipo in zelo hitro izpeljala prvo prodajno in coaching akademijo za določen del prodajne ekipe iz štirih držav. In bila šokirano navdušena. Šokirana, ker te treningi res spravijo iz komfort zone, ti dajo toliko novega znanja in odprejo pogled, po drugi strani pa navdušena, ker dejansko funkcionira! V neverjetno hitrem časovnem okviru se povrne investicija. Tehnike ti pomagajo na vseh področjih, tudi osebnem. To niso tipični prodajni treningi, vrednost je mnogo večja. Če ne bi sama sodelovala na treningih (in se potila z ekipo), ne bi verjela. Kasneje smo izpeljali tudi akademijo vodenja za prodajne vodje iz osmih držav in v 2022 nadaljujemo s prodajnimi treningi. Ko me danes kontaktirajo druge trenerske hiše, se avtomatsko prijazno zahvalim, ker sem našla, kar sem iskala. Ostajam s Stratosom in se veselim vseh nadaljnih treningov.

Katarina Raičević, Head of Sales CEE, Dun & Bradstreet,

Kot zelo mlada ekipa, smo se za šolanje Stratos akademije odločili predvsem zaradi potrebe po pridobitvih tako osnovnih, kot tudi bolj naprednih prodajnih veščin. Akademija je šolanje prilagodila našim potrebam in na podlagi tega smo rezultate začeli opažati že med samim treningom. Ekipa je postala močnejša, suverenejša in še bolj predana prodaji. Menim, da je šolanje učinkovito, ker se do potankosti spusti v teorijo, ki leži v ozadju prodajnih konstruktov – ko človek razume osnovo, je na poti do vrhunskega prodajnika bistveno lažje.
Velika pohvala tudi naši coachinji Tanji, ki je z ekipo navezala že kar nekoliko prijateljski odnos, a kljub temu skozi celoten postopek ostala profesionalna in učinkovita!

Iztok Podbornik, Direktor prodaje Kingsbox,